Skräddarsydda mattor i mälardalen

Våra mattor

Mattor för hela hemmet

Vårt utbud av högkvalitativa mattor

Vi har ett brett sortiment som passar alla åldrar, smaker och plånböcker. När du köper ny matta hos oss kan du känna dig trygg. Oavsett om du söker en matta till ditt sovrum, kök, vardagsrum, båten eller sommarstugan så har vi mattan för ditt ändamål. Besök oss i butiken så hjälper vi dig gärna att hitta rätt matta för rätt rum. 

Vår butik finns på Erikslund i Västerås, men vi levererar mattor i hela Mälardalen.

Mattvätt & restaurering

Förläng livet på din matta

Mattbolaget i Västerås, erbjuder via Callerts Matt-Tvätt, en exklusiv tjänst för att vårda och återställa mattor. Callerts, en kunglig hovleverantör, har förfinat konsten att tvätta och restaurera mattor till perfektion sedan 1935. Genom ett nära samarbete blir denna experttjänst tillgänglig för kunder i Västerås och omnejd.

Kundens tillfredsställelse och mattornas välbefinnande är av högsta vikt för Mattbolaget. Genom en smidig och organiserad process säkerställs att kundernas mattor transporteras säkert till Callerts Matt-Tvätt för en förstklassig behandling. Mattbolaget fungerar som en trygg medlare, tar hand om logistiken och samarbetar nära med Callerts för varje mattas unika behov.

När det är dags att vårda och förlänga livslängden på din matta, kan du lita på Mattbolaget i Västerås och deras partnerskap med Callerts Matt-Tvätt. Med fokus på kvalitet och omsorg, garanterar detta samarbete att varje matta behandlas med precision och professionalism. Din matta är i de bästa händerna för en kunglig och omsorgsfull återställning.

Tips & idéer när du väljer matta

Inred med rätt matta i rätt rum

Oavsett om du söker en matta till ditt sovrum, kök, vardagsrum, båten eller sommarstugan så har vi mattan. Besök oss i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt matta för rätt rum.

Måttbeställ din matta

Vi skräddarsyr din matta i vårt mattskrädderi

Inne i vår butik finner du Mattbolagets mattskrädderi. Här kan vi hjälpa dig med allt från langettering och bandning av gångmattor och heltäckningsmattor till specialbeställda mattor för båten eller husvagnen.

Allt du behöver göra är att komma in med dina mallar och välja ut en matta efter tycke och smak. Saknar du mallar hjälper vi dig givetvis med det också.