Stort utbud av utomhusmattor för alla väder

Utomhusmattor

Söker du en matta till balkongen eller terassen?

Utomhusmattor för din uteplats

Vill du inreda din uteplats med en snygg och tålig matta? Då har du kommit helt rätt. På Mattbolaget har vi ett stort utbud av utemattor som passar i alla väder. En utematta ger din uteplats ett inrett och mysigt intryck. Utemattor passar lika bra på balkongen som på terrassen och inreder snyggt din uteplats eller trädgård.

Skapa ett rum utomhus som du kan njuta av under årets varma dagar. Hos oss hittar du flera olika varianter av utomhusmattor, däribland Bouclémattor som fungerar lika bra utomhus som de gör inomhus.

Mattor som tål utomhusklimat

Hos oss hittar du ett smakfullt sortiment av populära balkongmattor och utomhusmattor som tål det skandinaviska vädret. Hur kan en matta tåla utomhusklimat, kanske du undrar? En matta avsedda för utomhusbruk dränerar både väta och fukt. På så sätt kan den både andas och torka snabbt när den utsätts för regn och rusk.

Utomhusmatta inomhus?

Utomhusmattor är tåliga och slitstarka. Det gör dem till perfekta mattor för inomhusbruk i krävande miljöer. Har du exempelvis mycket spring i entrén hemma kan det vara en god idé att inreda med en utomhusmatta. Detsamma gäller om du behöver en matta till en offentlig miljö där många passerar. Att det är en utomhusmatta som pryder golvet kommer sannolikt ingen att notera. Den enda skillnaden är att den är otroligt slitstark och tål både slask och grus.

Skräddarsydda utomhusmattor

Söker du efter en utomhusmatta med specifika mått kan du alltid ta hjälp av oss. Förutom ett brett produktsortiment inne i vår butik kan vi även erbjuda skräddarsydda mattor efter dina önskemål och behov. I vårt mattskrädderi hjälper vi dig skapa utomhusmattor med perfekt passform till din uteplats. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Heltäckningsmattor utomhus

Föregående bild
Nästa bild

Coronado

Inspirationsbilder uterum & balkong

Hitta inspiration till att inreda med olika mattor och stilar i uterummet eller uteplatsen. Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt uterum. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av mattor till uterummet.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!