Stort utbud av mattor till barnrummet

Barnmattor

Lekfulla

Barnmattor

Letar du efter en matta som livar upp barnrummet? Då har du kommit rätt. Hos oss på Mattbolaget hittar du fina, roliga och färgsprakande mattor till barn i alla åldrar. Ett gemensamt kännetecken för alla våra barnmattor är att de fungerar som en härlig inredningsdetalj samtidigt som de uppmuntrar till lek och lärande.

Barnmattor

Att lägga in en matta i ditt barns rum gör golvet både ombonat och skönt att landa på om man i allt stoj och stim skulle ramla omkull. Barn tycker dessutom om att sitta på golvet och leka. Att införskaffa en mjuk barnmatta kan därför vara bra investering då den håller rumpan varm under de långa lekstunderna.

Låt fantasin sätta gränserna

Var en flygande drake, ro över de stora haven, dansa på gräset eller gör figurerna till dina vänner. Barn har en fantastisk fantasi. Låt den flöda! Kom in till oss och välj bland flertalet olika barnmattor som gör ditt barns rum mer hemtrevligt samtidigt som det uppmanar till lek och bus.

Bilbana – matta

En populär barnmatta som aldrig tycks gå ur tiden är den klassiska mattan utformad som ett samhälle med en bilbana på. Att bilbanemattan blivit populär beror förmodligen på att den med enkla medel kan användas direkt i leken. Självklart hittar du denna lekfulla matta inne hos oss på Mattbolaget. Med denna matta och lite fantasi har dina barn snart en hel stad under sina fötter!

Inspirationsbilder barnmattor

Hitta inspiration bland våra bilder och hitta mattan till ditt barnrum. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av kvalitativa barnmattor.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!