Tips & idéer när du inreder med mattor i

Barnrum

Söker du en matta till ditt barnrum?

Mattor för ditt barnrum

Är du på jakt efter en matta till barnrummet? Hos oss på Mattbolaget hittar du fina, roliga och färgsprakande mattor till barn i alla åldrar. Vi vet att barnrummet inte bara är en plats att sova på, utan också en plats där barnen leker, utforskar och utvecklas. Därför tror vi att det är viktigt att skapa en bekväm och inspirerande miljö som stimulerar deras fantasi och kreativitet.

I vårt stora mattsortiment hittar du barnmattor i alla färger, former och storlekar. Ett gemensamt kännetecken för alla våra barnmattor är att de fungerar som en härlig inredningsdetalj samtidigt som de uppmuntrar till lek och lärande. Våra mattor är tillverkade av högkvalitativa material som är mjuka, slitstarka och lätta att rengöra.

Kom in till oss på Mattbolaget, så hjälper vi dig att hitta den perfekta mattan till barnrummet!

Gör golvet lekvänligt och bekvämt

Att lägga in en matta i ditt barns rum gör golvet både ombonat och skönt att landa på om man i allt stoj och stim skulle ramla omkull. Barn tycker dessutom om att sitta på golvet och leka. Att införskaffa en mjuk barnmatta kan därför vara bra investering då den håller rumpan varm under de långa lekstunderna.

Låt fantasin sätta gränserna

Var en flygande drake, ro över de stora haven, dansa på gräset eller gör figurerna till dina vänner. Barn har en fantastisk fantasi. Låt den flöda! Kom in till oss och välj bland flertalet olika barnmattor som gör ditt barns rum mer hemtrevligt samtidigt som det uppmanar till lek och bus.

Bilbanan, en tidlös klassiker och favorit

En populär barnmatta som aldrig tycks gå ur tiden är den klassiska mattan utformad som ett samhälle med en bilbana på. Att bilbanemattan blivit populär beror förmodligen på att den med enkla medel kan användas direkt i leken. Självklart hittar du denna lekfulla matta inne hos oss på Mattbolaget. Med denna matta och lite fantasi har dina barn snart en hel stad under sina fötter!

Inspirationsbilder Barnrum

Hitta inspiration till att inreda med olika mattor och stilar i barnrummet! Gör det inbjudande och lekfullt och uppmana till lek. Besök oss gärna i butiken och upplev vårt utbud av mattor för barnrummet.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!