Tips & idéer när du inreder med mattor i

Badrum

Söker du en matta till ditt badrum?

Mattor för ditt badrum

Vi är stolta över att erbjuda en stor variation av badrumsmattor som passar alla smaker och behov. Vi tror att badrummet är en viktig plats i ditt hem som ska vara både snyggt och funktionellt.

Våra badrumsmattor är inte bara snygga, utan också praktiska. Vi använder högkvalitativa material som är lätta att rengöra och tål fukt, vilket gör dem perfekta för badrumsmiljöer. Vi erbjuder också en mängd olika storlekar och former, så att du kan hitta en matta som passar ditt badrum perfekt.

Vi förstår att badrummet är en plats där du bör känna dig bekväm och säker. Våra badrumsmattor är därför tillverkade av material som är halksäkra och som minskar risken för fallolyckor. Vi är också noga med att endast använda miljövänliga och icke-skadliga material, för att skydda både dig och miljön.

Så oavsett om du letar efter en mjuk matta att stiga på efter en varm dusch, eller en matta som kan skydda ditt badrumsgolv från vattenstänk, har vi den perfekta badrumsmattan för dig. Kolla in vårt sortiment och hitta en matta som passar din stil och dina behov. Vi är säkra på att du kommer att älska våra badrumsmattor lika mycket som vi gör!

Alternativ till golvvärme

Hur värmer man bäst ett kallt badrumsgolv? En mjuk och skön badrumsmatta är många gånger ett bra och prisvärt alternativ till golvvärme. Dessutom gör den dig mindre blöt under fötterna och får badrummet att kännas mer ombonat. Vi har flertalet olika badrumsmattor i mängder av fina färger, former och storlekar. Kom in till oss och låt dig inspireras!

Ett badrum att trivas i

Med en badrumsmatta på golvet kan du enkelt omvandla ett kalt och kallt badrum till ett ombonat och inrett rum. Badrummet består ofta av enklare färger och få mjuka material. Genom att ta in en badrumsmatta i rummet skapas snabbt en inredd och hemtrevlig känsla. Dessutom gör den dina fötter glad. Tänd ett ljus, ta en varm dusch och njut av ditt inredda hemmaspa!

Reglera badrummets akustik

Akustiken i badrummet kan vara helt fantastisk om du tycker om att sjunga i duschen – men den kan också få badrummet att kännas kalt och tråkigt. Med en badrumsmatta dämpar du ekot som uppstår av kaklade väggar och golv. Mattan hjälper till att skapa en behaglig ljudnivå samtidigt som den både inreder och värmer ditt badrum.

Badrumsmattor som absorberar

Badrumsmattor är tillverkade i absorberande material som har god uppsugningsförmåga. Det gör att de fungerar utmärkt för att hålla vattenpölar och stänk borta från golvet. Alla våra badrumsmattor går att tvätta i maskin. På så sätt kan du enkelt hålla din badrumsmatta fräsch länge!

Inspirationsbilder Badrum

Hitta inspiration till att inreda med olika mattor och stilar i ditt badrum! Besök oss gärna i butiken och se vårt breda sortiment av badrumssmattor.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!