Stort utbud av ryamattor till ditt hem

Ryamattor

ryamattor passar överallt

Ryamattor

På Mattbolaget hittar du ryamattor i en rad olika utföranden, storlekar, kvaliteter och härliga färger. Allt för att du ska hitta en rya som passar just ditt hem. Att inreda ett rum med en ryamatta skapar både ett ombonat intryck och ett behagligt golv att gå på. Mattans tidlösa utseende och mjuka utförande gör att den enkelt finner sin plats i hemmet – vare sig du väljer att placera den under soffbordet eller vid sängkanten.

En tidlös favorit

Sedan 60-talet har den populära ryamattan ombonat de svenska hushållens golv. Med åren har den dock utvecklats och förfinats. Den tidiga ryamattan var långluggad och tillverkad i ull. Idag är ryamattan istället maskinvävd och tillverkad i syntetiskt material som inte luddar. Dessutom går den idag att få både med kortare och längre trådar beroende på hur lurvig du vill ha din rya.

Ryamattor utan ludd och damm

De moderna ryamattorna som säljs idag är både lättskötta och luddfria. Tack vare det syntetiska materialet och vävtekniken som används håller de sig både rena och fräscha samtidigt som de ger ett mjukt och mysigt intryck. Går du i tankarna att investera i en ryamatta idag behöver du inte oroa dig för att den luddar eller dammar mer än någon annan matta.

Inspirationsbilder ryamattor

Hitta inspiration till att inreda med olika mattor och stilar. Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av ryamattor.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!