Stort utbud av mattor till badrummet

Badrumsmattor

Varmt om fötterna

Badrumsmattor

Hur värmer man bäst ett kallt badrumsgolv? En mjuk och skön badrumsmatta är många gånger ett bra och prisvärt alternativ till golvvärme. Dessutom gör den dig mindre blöt under fötterna och får badrummet att kännas mer ombonat. Vi har flertalet olika badrumsmattor i mängder av fina färger, former och storlekar. Kom in till oss och låt dig inspireras!

Ett badrum att trivas i

Med en badrumsmatta på golvet kan du enkelt omvandla ett kalt och kallt badrum till ombonat och inrett rum. Badrummet består ofta av enklare färger och få mjuka material. Genom att ta in en badrumsmatta i rummet skapas snabbt en inredd och hemtrevlig känsla. Dessutom gör den dina fötter glad. Tänd ett ljus, ta en varm dusch och njut av ditt inredda hemmaspa!

Reglera badrummets akustik

Akustiken i badrummet kan vara helt fantastisk om du tycker om att sjunga i duschen – men den kan också få badrummet att kännas kalt och tråkigt. Med en badrumsmatta dämpar du ekot som uppstår av kaklade väggar och golv. Mattan hjälper till att skapa en behaglig ljudnivå samtidigt som den både inreder och värmer ditt badrum.

Badrumsmattor som absorberar

Badrumsmattor är tillverkade i absorberande material som har god uppsugningsförmåga. Det gör att de fungerar utmärkt för att hålla vattenpölar och stänk borta från golvet. Alla våra badrumsmattor går att tvätta i maskin. På så sätt kan du enkelt hålla din badrumsmatta fräsch länge!

Inspirationsbilder badrumsmattor

Hitta inspiration bland våra bilder och hitta mattan till ditt badrum. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av badrumsmattor.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!