Stort utbud av konstsilkesmattor

Dörr- & entrémattor

Liva upp hemmet

Dörr & entrémattor

Är du trött på att få in grus från hallen i hela bostaden? En hall- eller entrématta är en praktisk lösning för att undvika att dra in onödig smuts. Den här typen av mattor ska både vara tåliga men även estetiskt tilltalande. Hallen eller entrén är det första vi möts av när vi kliver innanför dörren hemma hos någon och därmed också det första intrycket vi får av ett hem eller en plats. Att hitta en entrématta eller dörrmatta som lyfter upp och ger ett välkomnande intryck är därför viktigt. På Mattbolaget har vi flera vackra hall- och entrémattor i vårt sortiment. Både sådana du kan ha utanför och innanför dörren.

Dörrmattor

Vi har ett brett utbud av dörrmattor och entrémattor både till offentliga miljöer och till hemmiljöer. Välj bland olika färger, motiv och olika kvalitéer som passar just ditt behov. Flera av våra entrémattor finns att köpa på metervara.

Heltäckningsmatta i hallen

Ett roligt tips när det kommer till hallen och entrén är att lägga in en heltäckningsmatta på golvet. Att ta in en heltäckningsmatta i en hall gör hallen mer till ett mysigt rum än bara en plats där skor, jackor och andra ytterkläder ska få plats. Vi har flera olika typer av heltäckningsmattor som passar bra till hallen.

Hur rengör man heltäckningsmattan i hallen?

Går det att göra rent heltäckningsmattan i hallen? Tål den verkligen leriga skor? I de flesta fall är det inga som helst problem, även om det såklart är bra att ha en entrématta utanför dörren som stoppar den värsta smutsen från att komma in. I många fall går det att torka rent heltäckningsmattor med en våt trasa med lite diskmedel på. Skulle eventuell smuts däremot inte försvinna med en trasa så kan du via oss hyra en speciell dammsugare som rengör mattan på djupet. Med en ordentlig rengöring kan du få din heltäckningsmatta som ny.

Inspirationsbilder dörr- & entrémattor

Hitta inspiration till vilken matta som passar i din hall. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av dörr- och entrémattor. 

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!