Tips & idéer när du inreder med mattor i

Vardagsrum

Söker du en matta till ditt vardagsrum?

Mattor för ditt vardagsrum

Ditt vardagsrum är en plats för samling, avkoppling och kreativitet. En vardagsrumsmatta kan vara det slutliga elementet som förenar din inredningsstil och ger rummet en känsla av harmoni och komfort. 

På Mattbolaget förstår vi vikten av att hitta den perfekta vardagsrumsmattan som inte bara passar din inredning, utan också förhöjer din vardag och trivseln i ditt hem.

Stil och funktionalitet i fokus

Våra vardagsrumsmattor är noggrant utvalda för att erbjuda den ultimata balansen mellan stil och funktionalitet. De är tillverkade av högkvalitativa material som är mjuka och behagliga att gå på, vilket gör att du och din familj kan njuta av vardagsrummet på ett nytt sätt. Vare sig du föredrar en klassisk, modern eller bohemisk look, har vi ett brett utbud av stilar och mönster som kan komplettera din inredning.

Skydda ditt golv med en vacker matta

En vardagsrumsmatta kan också fungera som en central punkt i ditt rum, dra ögat till sig och binda samman dina möbler på ett elegant sätt. Dessutom hjälper den till att skydda dina golv från slitage och ger en extra dimension av ljudisolering.

Vi erbjuder en variation av storlekar och former

Vi förstår att varje vardagsrum är unikt, och därför erbjuder vi en variation av storlekar och former för att passa just din yta. Våra mattor är enkla att rengöra och underhålla, så att du kan fortsätta njuta av din vardagsrumsmatta under många år framöver.

Skapa en stilfull och bekväm atmosfär i ditt vardagsrum med en av våra vardagsrumsmattor. Utforska vårt breda utbud idag och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt vardagsrum till en plats där stil möter komfort!

Inspirationsbilder vardagsrum

Vårt bildgalleri av vardagsrumsmattor är en källa till oändlig inspiration för att hjälpa dig hitta den perfekta balansen mellan design och funktion. Genom att utforska olika stilar, mönster och färger ger galleriet en inblick i hur en vardagsrumsmatta kan vara navet i rummet.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!