Stort utbud av gångmattor till ditt hem

Gångmattor

En fräschare hall

Gångmattor

Letar du efter en matta till en lång hall? Då är det sannolikt en gångmatta du söker. Gångmattor kallas den typ av mattor man lägger i längre korridorer och hallar. På Mattbolaget hittar du alltid ett stort och brett sortiment av gångmattor. Välj mellan gummerade gångmattor, orientaliska mattor, mattor i enstaka färger eller med mönster. Vi har både gångmattor i ull och syntetmaterial – handknutna såväl som maskinvävda.

Måttbeställda gångmattor

I vårt mattskrädderi kan vi förse dig både med specialbeställda och måttanpassade mattor till ditt hem. Våra gångmattor finns i 67 cm, 80 cm och 100 cm bredd. Du bestämmer själv hur lång du vill ha din matta och vi hjälper dig att sy kanterna. Önskar du ett annat mått på bredden kan vi givetvis hjälpa dig med det också. Om mattan du vill beställa finns hemma i butik tar det bara några dagar innan du får hämta ut den – färdigsydd och redo att rulla ut.

Vårda din matta

Gångmattan återfinns ofta i köket eller hallen. Om mattan är placerad i en entré är det viktigt att vara extra varsam om den. Följ de skötselråd som medföljer och se till att med jämna mellanrum dammsuga bort damm och smuts som samlas på och under mattan. På så sätt förlänger du gångmattans livslängd. Ett annat tips är att placera en dörr- eller entrématta i anslutning till ytterdörren innan du rullar ut din gångmatta.

En exklusiv matta

Vad räknas som en exklusiv matta? Det är såklart svårt att definiera eftersom allt handlar om tycke och smak. Men när vi som mattkännare talar om en exklusiv matta refererar vi vanligtvis till en matta med hög detaljrikedom som knutits för hand av erfarna mattknytare. En handknuten äkta orientalisk matta specifikt måttanpassad för din hatt, det om något måste väl ändå klassas som en exklusiv matta?

Inspirationsbilder gångmattor

Hitta inspiration till att inreda med olika mattor och stilar. Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av mattor gångmattor. Vi kan skräddarsy din matta så att den passar perfekt i din hall!

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!