Stort utbud av konstsilkesmattor

Konstsilkesmattor

Fantastisk glans

Konstsilkesmattor

Mattor tillverkade i konstsilke, även kallade viskosmattor, har blivit allt mer populära de senaste åren. Konstsilkesmattorna är tunna och utmärker sig med en vacker glans som skapar ett exklusivt intryck. Att välja en konstsilkesmatta är många gånger ett prisvärt alternativ till en orientalisk matta. I vårt sortiment av konstsilkesmattor hittar du härliga och stora mattor i både moderna och klassiska utföranden.

Ett trendsäkert val

Konstsilkesmattan ger en snygg kontrast till hemmet och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller under matsalsbordet. Tack vare sitt material och sin tillverkningsprocess får dessa mattor ett vackert skimmer. Beroende på hur luggen ligger och ljuset faller ändras även mattans utseende och färger under dagen. På Mattbolaget har vi ett stort utbud av trendiga och stilsäkra konstsilkesmattor i olika färger, mönster och storlekar.

Så bevarar du din konstsilkesmatta

Mattor tillverkade i konstsilke blir slitna med åren, oavsett vilken kvalitet och prisklass du väljer. För att undvika onödigt slitage och bevara mattan så länge som möjligt finns det ett enkelt knep. Genom att lägga ett mattunderlägg under din konstsilkesmatta håller du den stadigt på plats på golvet. På så sätt undviker du att mattans fibrer skadas i onödan. Se även till att dammsuga mattan regelbundet så att inte småstenar och smuts hamnar på den. När du dammsuger en viskosmatta bör du alltid göra det i luggens riktning och aldrig med borstarna utfällda på munstycket. Annars kan mattan skadas.

Inspirationsbilder konstsilkesmattor

Hitta inspiration till att inreda med konstsilkesmattor i olika rum. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av mattor. 

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!