Tips & idéer när du inreder med mattor i

Korridor

Söker du en matta till din korridor?

Mattor för din korridor

Letar du efter en matta till en lång hall? Då är det sannolikt en gångmatta du söker. Gångmattor kallas den typ av mattor man lägger i längre korridorer och hallar. På Mattbolaget hittar du alltid ett stort och brett sortiment av gångmattor. Välj mellan gummerade gångmattor, orientaliska mattor, mattor i enstaka färger eller med mönster. Vi har både gångmattor i ull och syntetmaterial – handknutna såväl som maskinvävda.

Måttbeställda gångmattor till korridoren

I vårt mattskrädderi kan vi förse dig både med specialbeställda och måttanpassade mattor till ditt hem. Våra gångmattor finns i 67 cm, 80 cm och 100 cm bredd. Du bestämmer själv hur lång du vill ha din matta och vi hjälper dig att sy kanterna. Önskar du ett annat mått på bredden kan vi givetvis hjälpa dig med det också. Om mattan du vill beställa finns hemma i butik tar det bara några dagar innan du får hämta ut den – färdigsydd och redo att rulla ut.

Vårda din matta

Gångmattan återfinns ofta i köket eller i hallen. Om mattan är placerad i en entré är det viktigt att vara extra varsam om den. Följ de skötselråd som medföljer och se till att med jämna mellanrum dammsuga bort damm och smuts som samlas på och under mattan. På så sätt förlänger du gångmattans livslängd. Ett annat tips är att placera en dörr- eller entrématta i anslutning till ytterdörren innan du rullar ut din gångmatta.

Inspirationsbilder gångmattor

Hitta inspiration till att inreda med gångmattor. I vårt mattskrädderi kan vi anpassa mattan till den längd och bredd du önskar. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av gångmattor så kan vi berätta mer om hur vi kan anpassa mattor efter dina behov.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!