Tips & idéer när du inreder med mattor i

Kontor & offentlig miljö

Söker du en matta till Kontoret eller butiken?

Mattor för ditt kontor eller offentliga miljö

Är du på jakt efter en passande matta till kontoret? En bra kontorsmatta skyddar dina fötter och ben från att tröttna efter en lång dag framför datorn, samtidigt som den minskar risken för onödigt slitage på golvet från kontorsstolen.

Mattor för hemmakontoret och kontorslandskapet

Hos oss på Mattbolaget hittar du ett stort utbud av kontorsmattor som passar alla typer av kontor. Oavsett om du behöver en matta till det lilla hemmakontoret eller det stora kontorslandskapet, hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

Högkvalitativa och slitstarka material

Våra kontorsmattor är tillverkade av högkvalitativa och slitstarka material som är bekvämt. De är också lätta att rengöra och underhålla, vilket är en stor fördel på en arbetsplats där det lätt kan bli smutsigt från skor och kaffespill.

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Välkommen in till oss på Mattbolaget för att hitta den perfekta mattan för ditt kontor idag!

Inspirationsbilder kontor & offentlig miljö

Inspireras av hur du kan inreda med mattor i hemmakontoret eller i det stora kontorslandskapet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av mattor till kontoret.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!