Tips & idéer när du inreder med mattor i

Biorum

Söker du en matta till ditt biorum?

Mattor för ditt biorum

Att skapa ett eget biorum hemma är något som många drömmer om. Oavsett om du planerar att bygga ett komplett biorum med högteknologisk ljud- och bildutrustning eller vill göra om ditt vanliga TV-rum till en mysig plats för filmvisning, är valet av matta en viktig faktor att tänka på.

För att uppnå den rätta ljudkänslan i biorummet, är det viktigt att undvika ljudreflexer i rummet. En tjock och härlig matta på golvet fungerar inte bara som en naturlig stämningshöjare utan hjälper också till att absorbera ljudet och förbättra akustiken i rummet.

Hos oss på Mattbolaget hittar du ett brett sortiment av mattor i olika storlekar och modeller för ditt biorum. Välj en matta som passar din stil, smak och plånbok och njut av bioupplevelsen hemma!

Heltäckningsmatta i biorummet

Med en heltäckningsmatta i biorummet kan du försäkra dig om att ljudet absorberas och att akustiken blir bättre. En heltäckningsmatta är en stilren och smakfull inredningslösning som passar utmärkt i biorummet. Hos oss på Mattbolaget hittar du ett stort utbud av prisvärda heltäckningsmattor av hög kvalitet. Våra professionella mattläggare hjälper dig med mått, läggning och langettering.


Stora mattor för biorummet

Ett alternativ till en heltäckningsmatta är att lägga en eller flera större mattor i biorummet. Med lösa mattor blir rummet flexibelt och lättstädat. Dessutom kan du enkelt möblera om rummet eller byta ut mattorna, om du mot förmodan skulle tröttna på dem befintliga.

Heltäckningsmattor inomhus

Föregående bild
Nästa bild

Dallas

Gotland

Heltäckningsmattor inomhus

Inspirationsbilder biorum

Hitta inspiration till att inreda med matta i biorummet. Förbättra akustiken i biorummet med en heltäckningsmatta. Vi anpassar heltäckningsmattan för ditt biorum. Besök oss gärna i butiken och utforska vårt utbud av heltäckningsmattor och se hur vi kan anpassa just din matta.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!