Tips & idéer när du inreder med mattor på

Balkong

Söker du en matta till din balkong?

Mattor för din balkong

Gör din balkong ombonad och hemtrevlig med en fin och skön balkongmatta. På Mattbolaget erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa mattor som passar perfekt för balkonger och andra utomhusmiljöer. Balkongen är inte bara en förlängning av ditt hem, utan också en plats för att koppla av och njuta av frisk luft. Med en matta på balkongen skapar du enkelt en trivsam utomhusmiljö.

Våra balkongmattor är slitstarka och vattentåliga och tål både sol, regn och rusk, vilket gör dem perfekta för utomhusmiljöer. Vi erbjuder också en mängd olika storlekar och mönster, så att du kan hitta en matta som passar din balkong perfekt. I vårt mattskrädderi kan vi även måttanpassa din balkongmatta helt efter dina önskemål och specifika mått.

Välkommen in till oss på Mattbolaget och låt dig inspireras!

Tåliga mattor

En balkong eller uteplats kräver tåliga mattor som kan stå emot både väder och vind. Vid första anblick kan det vara svårt att se vad som skiljer en balkongmatta mot en matta för inomhusbruk. Våra balkongmattor är tillverkade för att klara av exponering av både starkt solljus, vatten och fukt. Med andra ord är de speciellt framtagna för att ha i mer utsatta miljöer.

Måttbeställd balkongmatta

Alla balkonger ser olika ut, och så även behovet av storlek på balkongmatta för dig som kund. Hos oss på Mattbolaget skräddarsyr vi din balkongmatta helt efter behov och önskemål.

Heltäckningsmattor utomhus

Föregående bild
Nästa bild

Coronado

Inspirationsbilder balkong

Hitta inspiration till att inreda med olika mattor och stilar på balkongen. Hos oss på Mattbolaget skräddarsyr vi din balkongmatta helt efter behov och önskemål. Besök oss gärna i butiken så berättar vi mer.

Välkommen till vår butik på Erikslund!

Hos oss på Traversgatan 15 i Västerås hittar du högkvalitativa mattor för hela hemmet. I vårt mattskrädderi kan vi måttanpassa och specialsy mattor efter olika önskemål och ändamål.

Kom in och prata mattor med oss!