Praktiska färgklickar för hemmet

Plastmattor

Plastmattor är både snygga, praktiska och lättskötta. Dessutom finns de i flera olika färger och trendiga mönster. Många väljer att placera plastmattor i hallen och köket där det lätt bildas smuts och slitage. Även badrummet, tvättstugan och uteplatsen är exempel på platser där plastmattor gör sig utmärkt. Plastmattor är enkla att rengöra samtidigt som de ger ett inrett och välkomnande intryck i rummet.


En matta för vardagslivet

Plastmattan är det perfekta valet av matta för vardagslivet – inte minst under småbarnsåren. När ketchup och potatismos på golvet är ett faktum är det skönt att enkelt kunna torka bort fläckar och matrester med en trasa. Eftersom plastmattan är slitstarkt och tålig håller den vanligtvis formen år efter år. Sköter du den väl kan du till och med ha den hela livet, vilket inte alls är särskilt svårt då den är så lättskött och praktisk.

Mixade plast och garnmattor

Utöver våra klassiska plastmattor kan du även hitta mixade mattor i vårt sortiment. Våra mixade plast- och garnmattor är en blandning av bomull och vinyl. Gemensamt för alla mixmattor är att de är lättskötta och nästintill outslitliga. Mattorna är 100 % svenskvävda nere i Horred.

Ett medvetet val

Vi värnar om miljön och köper uteslutande in svensktillverkade plastmattor tillverkade av svensk plastfolie helt fri från ftalater. En plastmatta har lång livslängd, god färgbeständighet och kräver minimalt med underhåll. Dessutom går den att tvätta i 30 grader i maskin. Kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt plastmatta för ditt ändamål!