Heltäckningsmattan har klivit in i finrummet.

Heltäckningsmattor

Är du sugen på en mjuk och härlig matta till sovrummet att sätta fötterna på när du vaknar? Eller kanske en större matta som rymmer hela din soffgrupp? Då kan en heltäckningsmatta vara en stilren och smakfull inredningslösning. På Mattbolaget har vi ett stort utbud av prisvärda heltäckningsmattor av hög kvalitet. Utöver heltäckningsmattor från våra kompetenta leverantörer har vi även vår egen kollektion heltäckningsmattor som vi döpt till M-collection.


Skräddarsydda heltäckningsmattor

Du som är inredningsintresserad har säkert noterat att heltäckningsmattan är tillbaka för att stanna. Heltäckningsmattan är en matta som skapar en lyxig upplevelse och känsla i varje rum. Det finns många snygga detaljer att använda vid langettering eller bandning av en heltäckningsmatta. Om du exempelvis ska ha en heltäckningsmatta i en korridor kan du avsluta mattan med ett smalt band, ett brett band eller med en langett. Ta kontakt med oss om du är nyfiken på olika lösningar. Vi har många års erfarenhet av att lägga mattor och har lagt heltäckningsmattor i mängder av hem och offentliga miljöer.

Behöver du en extra stor matta till något utrymme har vi möjlighet att sy upp den åt dig i vårt mattskrädderi. Skulle det bli material över när vi lagt en matta hemma hos dig så kan vi bevara det genom att sy upp mindre mattor av det överblivna materialet.

Läs mer om vårt mattskrädderi här!

Läggning av heltäckningsmatta

Känner du dig osäker på att mäta och lägga din heltäckning själv, står vi gärna till tjänst med detta. Vi har professionella mattläggare som kan komma hem till dig och mäta hur mycket matta som behövs och även lägga den åt dig.

Vi säljer heltäckningsmattor till kunder i Västerås och hela Mälardalen, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Dalarna. Med ett stort utbud ordnar vi just den heltäckningsmattan ni tänkt er.

Mattbolagets egen kollektion

Heltäckningsmattan hade sin storhetstid på 70-talet och var då extremt populär i våra svenska hem. Detta är inte så svårt att förstå med tanke på hur mjukt och mysigt det är under fötterna när man får gå på en. Nu har heltäckningsmattan kommit tillbaka. Tack och lov i ny tappning med fräscha färger och lättskötta material. Utöver heltäckningsmattor från våra kompetenta leverantörer har vi valt att också lansera vår egen kollektion heltäckningsmattor som vi döpt till M-collection. Kollektionen består av lättskötta heltäckningsmattor av hög kvalitet till bra priser. Välkommen in på ett besök för att se och uppleva våra mattor!

 


Ett urval från Mattbolagets egen kollektion

Välkommen in i butiken och utforska vårt sortiment

Dallas

Gotland

Cirkus

Texas

Tampa

Ribb

Referensbilder restaurang Piccolo & Di Spagna